WAT IS NLP?

 

NLP staat voor Neuro Linguisisch Programmeren. Het is in de basis een communicatie wetenschap.We communiceren altijd. Of je nu wilt of niet. Wat je communiceert wordt bepaald door wat er van binnen bij je leeft. Be Yourslf helpt je, door middel van NLP Coaching, om grip te krijgen op je communicatie. 

Studie

NLP wordt gedefinieerd als de studie naar de subjectieve ervaring. Jouw ‘waarheid’ wordt bepaald door jouw persoonlijk achtergrond. Wat je hebt meegemaakt, waar je bent opgegroeid, wat er belangrijk gevonden werd in jouw persoonlijke omgeving. Hoe je de werkelijkheid ervaart wordt voor een groot deel bepaald door jouw persoonlijke geschiedenis. Hoe je waarneemt en wat je waarneemt komt ook hieruit voort. Iedereen die je op je pad ontmoet heeft een andere persoonlijke geschiedenis. Om goed te kunnen communiceren en in je eigen kracht te staan, kan het je helpen om je bewust te zijn van hoe het bij jou werk en hoe de werkelijkheid van een ander eruit kan zien. Dit geeft je grip op je eigen functioneren en helpt je om bij jezelf te blijven in situaties die je nu nog als lastig ervaart.

Door middel van gesprekken, opstellingen, oefeningen en vele andere NLP technieken, ga je beseffen dat jouw persoonlijke potentieel enorm is en je alle capaciteiten die in de basis in je hebt, ter beschikking kunt krijgen op de momenten die jij uitkiest. Daardoor is in principe alles wat jij je wenst mogelijk, mits je jouw mindset juist inzet.

Vaak kleine oefeningen kunnen je helpen om jouw bronnen aan te boren en om te buigen naar hoe ze voor jou positief gaan werken.

 

Website & fotografie sandrabusch.com

Neem contact op

Be Yourslf
Cathelijne Grobbee
cathelijne@beyourslf.nl
06-159 024 00
Oldenzaal